Myocarditis ‘neigt mild te zijn’? Vertel dat aan dit vaccinslachtoffer

myocarditis-‘neigt-mild-te-zijn’?-vertel-dat-aan-dit-vaccinslachtoffer

08-11-21 01:59:00, Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0) Jonge mannen die de hartaandoeningen myocarditis of pericarditis ontwikkelen na Covid-vaccinatie zijn ‘uiterst zeldzaam’ volgens de Britse drugswaakhond. Dit is niet waar, zegt de vooraanstaande Amerikaanse cardioloog Dr. Peter McCullough, en zelfs als het waar was, is het geen troost als je als een van de ‘zeldzame’ gevallen bent die met een hartontsteking in het ziekenhuis belandt, zoals de 21-jarige zoon van Amanda Hartnetty, schrijft Sally Beck.

“De term ‘zeldzaam’ wordt nu wel versleten. Mijn zoon werd in augustus in het ziekenhuis opgenomen, twee dagen na zijn tweede Moderna-prik. Hij was er al een week toen een verpleegster hem vertelde: “Er is net weer iemand van jullie binnengekomen met myocarditis na het vaccin en hij is 29.” Ik vraag me af hoe zeldzaam het echt is?”, zegt ze.

Volgens Dr. McCullough is het aantal gevallen van hartontsteking in de VS in vier maanden tijd met 21.000 procent gestegen en treft het voornamelijk jonge mannen.

“In juni 2021 zei de Centers for Disease Control (CDC) dat er 200 gevallen van myocarditis waren. In oktober hadden we 10.304 gevallen. Dit aantal is schokkend,” zegt hij.

Amanda’s jongste zoon, 22, die niet bij naam genoemd wil worden, werd op 19 augustus opgenomen in het Hillingdon Hospital, Uxbridge, met ondraaglijke pijn op de borst.

Amanda, 57, uit Noord-Londen, die in de klantenservice werkt, zegt:

“Hij en zijn vriendin waren op bezoek geweest bij de universiteit waar hij net zou beginnen, en hadden daarna bij een vriend overnacht. ’s Ochtends reden ze terug en hij had ongelooflijke pijn in zijn armen, hij had tintelingen in zijn vingers en zijn borst voelde heel zwaar aan. Toen voelde hij zich ziek en rillerig en begon over te geven. Hij zei dat zijn borst voelde alsof hij uit elkaar werd gerukt.

Hij had geen idee wat er mis was, en ze dachten dat hij misschien voedselvergiftiging had. Ze gingen terug naar haar huis waar ze 111 belde. De telefoniste maakte een afspraak voor hem in het ziekenhuis voor een uur en daarna zaten ze uren op de Eerste Hulp.

Van cruciaal belang is dat het ziekenhuispersoneel zijn troponinegehalte heeft gemeten en toen ze de resultaten kregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: