Verplichte maskers op scholen zijn een druppel die de emmer doet overlopen

verplichte-maskers-op-scholen-zijn-een-druppel-die-de-emmer-doet-overlopen

08-11-21 07: 56: 00,

Het dragen van maskers is vermoeiend, voor iedereen. Maar zodra het over de kinderen gaat, zien velen rood. Dit is wat Jérôme Schwyzer, een leraar middelbaar onderwijs uit Aargau, is overkomen. Zijn geduld raakte op.

Gepubliceerd op 8 november 2021 door BH.

Vóór de herfstvakantie heeft het kanton Aargau de maskers op school weer verplicht gesteld. “Verschrikkelijk!”, zo vat Jérôme het samen. “Kinderen lijden gezondheidsgewijs onder deze maatregelen.” Vooral omdat het verplicht dragen van maskers ook voor de lagere school gold, was hij woedend.

Met een ruim 100pagina’s tellende klacht tegen het verplicht dragen van maskers op scholen in Aargau – geschreven door de Zürichse advocaat Philipp Kruse – legde hij een belangrijke eerste steen in de strijd tegen de maatregelen op scholen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: