Vrij zwevende intelligentie: vrijheid of gezondheidsdictatuur?

08-11-21 11: 32: 00, Het bevorderen van morele bekwaamheid kan ons helpen weerstand te bieden aan bangmakerij

Morele beginselen beschermen tegen angst en manipuleerbaarheid. Door Prof. Dr. Georg Lind. Uittreksels: Onzekerheid, angst Hoe zijn paniek en morele bekwaamheid met elkaar verbonden? Om dit te begrijpen, moeten wij eerst emotionele reacties zoals paniek en hun voorlopers onzekerheid en angst beter begrijpen. Angst is een dubieuze zegen. Aan de ene kant kan het ons beschermen als op (…)

” Lees meer

Bevordering van moreel-democratische competentie

Workshop met Prof. Dr. Georg Lind Locatie: Schloss Schochwitz bij Halle / Saale, Saksen-Anhalt Datum: 11.-14. November 2021 Spreker: Prof. Dr. Georg Lind Hier is wat belangrijk is De cursus combineert theorie en praktijk van de Konstanz Methode van Dilemma Discussie (KMDD),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: