Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert

wetenschap-bewijst-dat-vaccin-covid-versterkt,-organen-aantast,-immuunsysteem-verzwakt-en-vaxxers-in-superspreaders-verandert

08-11-21 02:24:54,

‘Always look at the bright side of life’ versie 2021: zolang het mij niet overkomt, doe ik gewoon alsof dit niet bestaat en er niets aan de hand is.

—————————————————————————————————————————————–

De Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel toont in zijn gisteren geplaatste videocollege ‘Immunologie voor Dummies – deel 5‘ keihard wetenschappelijk bewijs dat de Covid injecties exact het omgekeerde doen van wat de politiek en mainstream media beweren. Vaccinaties blijken het Covid virus juist te versterken, verzwakken het menselijke immuunsysteem aanzienlijk, beschadigen menselijke genen die onze stofwisseling en bloedstolling regelen, en veranderen vaxxers in de èchte ‘superspreaders’.

‘We gaan weer goede tijden tegemoet,’ begint Capel op zijn kenmerkende droge, cynische wijze. ‘De ‘besmettingen’ stijgen, de lockdowns kondigen zich aan, de mondkapjes zijn weer terug, en er gaan nog allerlei andere dingen gebeuren. Maar dat moeten we altijd positief blijven zien…’

‘Hoe verspreiden gevaccineerde mensen Delta? Wat de wetenschap zegt’, stond op 12 augustus in Nature te lezen. ‘Nieuwe data wijzen erop dat Delta zich onder mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd sneller kan verspreiden dan andere coronavirus varianten.’ Bovendien blijkt Delta minder gevoelig te zijn voor (vaccinatie-) antilichamen neutralisering, en juist de risicogroep (ouderen) niet reageert op het (Pfizer) vaccin.

Tientallen pagina’s met vele honderden aangetoonde medische gevolgen

‘Maar ja, dat zijn gewoon gegevens die je overal kunt zien,’ vervolgt Capel, die dan wijst op de 57 (in beeld verschijnt 97) pagina’s met lijsten met honderden en nog eens honderden aangetoonde bijwerkingen en andere (vaak ernstige) medische gevolgen van het Pfizer ‘vaccin’. ‘Dat valt wel mee….’

Dan laat hij pathologische foto’s zien van aangetaste harten, longen en aderen van mensen die zijn overleden door hun Covid vaccinaties. ‘Ach, wat doen we daar moeilijk over…’ Op een leverfoto is zelfs iets te zien ‘wat nog nooit eerder gezien is, namelijk een tijdelijk lymfoïde orgaantje dat probeert de ellende in de lever op te vangen. De persoon die dit plaatje gaf heeft het helaas niet gehaald.’

Grafieken bewijzen: meer vaccins = meer doden

Capel toont dan een officiële grafiek waarin het aantal dagelijks bevestigde Covid doden in Israël wordt weergegeven. Als de grafiek van het aantal vaccinaties daar overheen wordt gelegd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: