Writer’s Block

writer’s-block

08-11-21 12: 57: 00,

Gewoon een berichtje aan mijn volgers en klanten om te zeggen dat het me spijt dat ik de laatste dagen geen nieuwe artikels heb gepubliceerd. We hebben te maken gehad met een bedwantsenplaag die veel van mijn mentale energie heeft gekost en ik voel me gewoon over het algemeen ongeïnspireerd. Als ik het soort schrijver was dat bewust een onderwerp kiest om over te schrijven, zijn hoofd neerlegt en het laat gebeuren, zou dit niet zo’n probleem zijn, maar ik heb hier alleen geschreven uit inspiratie, dus dat is alles wat ik weet.

Ik zal wat innerlijke konijnenholing doen, hopelijk van de bedwantsen afkomen, en binnenkort weer op de rails zijn. Alle tips om van mijn nieuwe onwelkome huisgenoten af te komen zouden zeer gewaardeerd worden.

Veel liefde en waardering voor jullie allemaal.

Caitlin

Vond je het leuk? Neem even de tijd om Caitlin Johnstone te steunen op Patreon!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: