2021-9 November – Antroposofisch arts Christoph Bernhardt: – Beschermen gevaccineerden hun omgeving?

2021-9-november-–-beschermen-gevaccineerden-hun-omgeving?

09-11-21 01:48:00,

Beschermen gevaccineerden hun omgeving?

Beste vrienden,

Met vriendelijke toestemming van de auteur stuur ik u hier een zorgvuldig beredeneerde tekst van de antroposofische arts Christoph Bernhardt uit Hamburg. Het artikel is geschreven voor artsen, maar kan goed worden begrepen door geïnteresseerde leken. Naast vele andere belangrijke feiten wordt verwezen naar de in de Lancet gepubliceerde studie van hoog kaliber, waarin nauwelijks een verschil in besmettelijkheid tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden werd aangetoond.www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00648-4/fulltext

Uit het werk van de heer Bernhardt blijkt eens te meer dat de pandemische maatregelen in strijd zijn met “de geneeskunde die werkt met de erkende wetenschappelijke methoden van het heden” (de formulering van R. Steiner in het 1e hoofdstuk van zijn medische boek GA 27). Wat hier medisch/politiek/mediaal is en wordt gedaan, is in zuiver medische termen herhaaldelijk onjuist of half onjuist en wordt niet op transparante wijze naar buiten gebracht.

Hartelijke groeten Friedwart Husemann

Gedachten over een rationeel pandemiebeleid

door Christoph Bernhardt

Hoe nuttig zou verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers zijn?

De roep om verplichte vaccinatie van gezondheidswerkers, bijvoorbeeld door de Marburger Bund, maar ook door sommige politici, vooral die van de Groene Partij, laat zien dat de politiek steeds meer afziet van een rationeel te verantwoorden pandemiebestrijding en steeds meer vervalt in het propageren van populistische schijnoplossingen.

De Marburger Bund had moeten weten dat gevaccineerden dezelfde virale belasting hebben als niet-gevaccineerden en bijna even besmettelijk zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: