Alle verkiezingen in de VS zijn frauduleus; zwijg over Nicaragua

alle-verkiezingen-in-de-vs-zijn-frauduleus;-zwijg-over-nicaragua

09-11-21 01: 52: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

De westerse media berichten vandaag over gemanipuleerde verkiezingen, niet in de Verenigde Staten of een van de andere machtige geallieerde naties, waarvan de verkiezingen consequent van boven tot onder frauduleus zijn, maar in de kleine Centraal-Amerikaanse natie Nicaragua.

Een zoekopdracht op Google levert alleen nieuwsberichten op waarin de verkiezingen in Nicaragua en de resultaten ervan worden geringschat. Zoals opgemerkt op Twitter door Left I on the News, CNN’s verslaggeving over de overwinning van president Daniel Ortega bevatte een chyron met aanhalingstekens rond zowel de woorden “verkiezing” en “wint”, en een nieuwslezer die botweg verklaarde “Ortega kreeg 75% van de stemmen, resultaten waarvan we weten dat ze onwettig zijn.”

New York Times correspondent Natalie Kitroeff meldde dat Ortega “alle geloofwaardige uitdagers heeft gearresteerd; oppositiepartijen heeft gesloten; grote campagne-evenementen heeft verboden;

” Lees verder

%d bloggers liken dit: