Amerika’s gretige Europese provocateurs bezoeken Taiwan

amerika’s-gretige-europese-provocateurs-bezoeken-taiwan

09-11-21 08: 00: 00,

Wat er op het eerste gezicht op leek dat de Europese Unie zich aansloot bij de door de VS geleide confrontatie met China, vertelt een recente delegatie onder leiding van Raphael Glucksmann die naar Taiwan is gestuurd om zogenaamd de EU te vertegenwoordigen, niet zozeer een verhaal over vermeende “inmenging” van het vasteland in het eilandgebied, maar veeleer een verhaal over inmenging van de VS in de EU.

Glucksmann is een Frans lid van het Europees Parlement. Hij was vorig jaar ook gekozen als voorzitter van de speciale commissie voor buitenlandse inmenging in alle democratische processen in de Europese Unie. Maar ondanks zijn veronderstelde rol in het beschermen van de EU tegen buitenlandse inmenging, heeft hij een gevestigde carrière als agent van inmenging elders en binnen de EU.

Vanwege zijn verontrustende achtergrond en zijn twijfelachtige acties meer recentelijk in Taiwan, is het veilig om te zeggen dat hij een agenda vertegenwoordigt die is opgelegd aan in plaats van uitgaande van de EU.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: