Big Bird, CNN dringen Vaccin Propaganda op aan kinderen

big-bird,-cnn-dringen-vaccin-propaganda-op-aan-kinderen

08-11-21 11: 00: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Sesamstraat’s Big Bird haalt vandaag de krantenkoppen nadat hij tweette dat hij het COVID vaccin had gekregen.

Het fictieve kinderpersonage wordt verondersteld 6 jaar oud te zijn, wat als hij echt zou zijn, betekent dat hij vorige week in aanmerking kwam voor het COVID vaccin toen de U.S. Food and Drug Administration (FDA) toestemming gaf voor het Pfizer-BioNTech COVID-vaccin voor gebruik in noodgevallen bij kinderen van 5 tot en met 11.

Big Bird’s goedkeuring van het COVID vaccin voor kinderen is geen alleenstaand incident – het is slechts het laatste voorbeeld van Sesamstraat die de COVID berichten van federale gezondheidsagentschappen voor jonge kinderen goedkeurt, met de hulp van de bedrijfsmedia.

Maar de aankondiging werd ontvangen met tegenreacties van verkozen ambtenaren en media-pundits die het personage beschuldigden van het verspreiden van overheidspropaganda.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: