De onzalige drie-eenheid van sociale controle

09-11-21 06: 25: 00,

Zuletzt bijgewerkt op 9. November 2021.

Will Jones werpt in zijn gastpost een blik op de onzalige drie-eenheid van sociale controle die ons wordt opgedrongen via Covid, Klimaatverandering en Kritische Rassen Theorie. Geen van de agenda’s die door mondiale elites en pseudo-NGO’s worden gepusht in naam van gezondheid, milieu en sociale rechtvaardigheid, heeft democratische legitimiteit. En zij verergeren de problemen die zij beweren op te lossen of creëren nieuwe problemen bovenop de bestaande. Het artikel verschijnt hier in Duitse vertaling met de vriendelijke toestemming van The Daily Sceptic.

Die unheilige Trinität

De onheilige drie-eenheid van sociale controle

Gastbijdrage van Will Jones

Is het een wonder dat het aantal gevallen van geestesziekten de laatste jaren explosief is gestegen wanneer we allemaal voortdurend worden geconfronteerd met in wat voor een verschrikkelijke staat de wereld zich bevindt en dat er een ramp dreigt tenzij we onze hele manier van leven radicaal ten kwade veranderen?

De mensen die in het jaar 2021 wonen, worden nu geconfronteerd met ten minste drie grote problemen, die alle de afgelopen 18 maanden zijn ontstaan of een nieuwe intensiteit hebben bereikt. Eerst is er natuurlijk Covid, waardoor vrijheidsonderdrukkende maatregelen, onbekend voor februari 2020, snel de norm zijn geworden als een vorm om met ziekte om te gaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: