De sponsors van COP26 zitten achter de Greenwashing-agenda van bedrijven

de-sponsors-van-cop26-zitten-achter-de-greenwashing-agenda-van-bedrijven

09-11-21 01: 49: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

COP26 is verkocht als een conferentie waar wereldleiders eindelijk de klimaatverandering zullen aanpakken. Maar voor de sponsors is de conferentie een gelegenheid om hun vervuilingspraktijken voor de winst te greenwashen.

De COP26 conferentie deze maand in Glasgow brengt wereldleiders samen achter een belofte om eindelijk effectieve actie te ondernemen tegen klimaatverandering. De profielen van die leiders zelf, wier grootse verklaringen over de hele wereld op de televisie zijn uitgezonden, laten veel te wensen over: Het meeste wijst erop dat ze ongeschikt zijn om leiding te geven aan een kwestie die ze de rest van het jaar in feite negeren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: