E.U. weigert geheime Big Pharma contractdeals over covid prikken bekend te maken

eu.-weigert-geheime-big-pharma-contractdeals-over-covid-prikken-bekend-te-maken

09-11-21 12:22:00,

Een groep bezorgde parlementsleden in Europa legt de uiterst corrupte Europese Commissie het vuur aan de schenen omdat zij de farmaceutische industrie toestaat “de democratie met voeten te treden,” schrijft Ethan Huff.

Om zogenaamd “de gezondheid van hun kiezers te beschermen” tegen de pandemie, kochten de leiders van de Europese Unie (E.U.) in Brussel miljoenen partijen “vaccins” tegen het coronavirus (Covid-19) van verschillende farmaceutische bedrijven zonder enig toezicht van echte wetgevers.

In feite werden de mensen die de Europeanen hebben gekozen om hen te vertegenwoordigen volledig buiten de deals gehouden. Alleen de Commissie, die niet gekozen is, weet wat er in de geheime contracten staat die met Big Pharma werden getekend.

Volgens Rt.com zijn complete pagina’s van deze documenten – van de weinige die zijn vrijgegeven, in ieder geval – zwaar geredigeerd. Met andere woorden, iemand wil niet dat het grote publiek weet wat er onder de dekmantel van de duisternis is gedaan.

Tal van Europese leiders, waaronder de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes, zijn het hier niet mee eens en willen antwoorden. Terhes, die zich achter een aantal anderen schaarde die dezelfde mening zijn toegedaan, sprak onlangs op een persconferentie zijn ernstige bezorgdheid uit over de situatie.

Sinds 3 november moeten alle leden van het Parlement een digitale “groene kaart” tonen om het gebouw te mogen betreden. Dit is om vele redenen een probleem, en niet in de laatste plaats omdat de wetgevers geen inzage krijgen in de Covid-19 injecties en de procedures die worden gebruikt om ze Europa binnen te brengen.

Terhes zweert vrijheid terug te brengen in Europa

Reeds in januari, zo onthulde Terhes, eisten E.U.-wetgevers “volledige toegang tot de contracten die waren gesloten tussen deze bedrijven die de vaccins produceren en de Europese Unie”.

Keer op keer kregen deze volksvertegenwoordigers nul op het rekest van Brussel, dat tot op de dag van vandaag weigert transparant te zijn over hoe dit alles tot stand is gekomen.

Citerend uit een artikel van Euractiv, legde Terhes, die de Christen-Democratische Nationale Boerenpartij vertegenwoordigt, uit dat het contract dat afgelopen november werd getekend tussen de farmaceutische reus CureVac en de Europese Commissie “beschikbaar werd gesteld aan Europarlementariërs [op 12 januari 2021] in een bewerkte vorm nadat het bedrijf ermee had ingestemd om het contract open te stellen voor onderzoek.”

Zonder te weten wat er in deze contracten staat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: