En wat als vaccinatie toch verplicht wordt?

en-wat-als-vaccinatie-toch-verplicht-wordt?

09-11-21 03:09:00,

Er is slechts één – maar slechts theoretisch – aspect waarbij het werkelijk zinvol zou zijn verplichte vaccinatie af te dwingen: namelijk opdat allen die er nu toe oproepen en de gedwongen voortzetting propageren van het wereldwijde fase IV praktijkonderzoek dat “Covid-vaccinatie” heet, voor eens en voor altijd te schande zouden worden gemaakt, veroordeeld zouden worden wegens fraude en empirisch te gronde zouden worden gericht, schrijft Daniel Matissek.

Want wat zou er met bijna honderd procent zekerheid gebeuren als niemand meer ongevaccineerd zou zijn: de “aantallen”, de “nieuwe infecties” die nog steeds het enige paniekcriterium zijn en bijna altijd zonder ziektewaarde, zouden vermoedelijk niet afnemen of zelfs verdwijnen – althans niet in een mate die ontwapend zou kunnen worden voor de veiligheidsbehoeften; integendeel. En er zou waarschijnlijk ook helemaal niets veranderen op de intensive care units. Het is alleen zo dat de hysterische dramatisering van een altijd aanwezige seizoensgebonden golf van verkoudheden niet langer zou kunnen worden voortgezet over de ruggen van de “ongevaccineerden”, als ze er niet meer zouden zijn.

Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd: natuurlijk moet er NOOIT een verplichte vaccinatie komen. Het gaat me alleen over het denkproces hier: als de ongevaccineerden als zondebok zouden verdwijnen, zouden nieuwe moeten worden gevonden. Met een vaccinatiegraad van 100% zou er natuurlijk niets veranderen, behalve dan dat de monden van de gebruikelijke gezondheidsfascisten en hartstochtelijke verdelers voor korte tijd zouden worden gesloten, die blaten over een “tirannie” door de ongevaccineerden (zoals Frank Ulrich Montgomery eergisteren) of over de gevaccineerden als “gijzelaars” van de vaccinweigeraars (zoals de eens zo respectabele Nikolaus Blome gisteren in de Spiegel). Het zou een korte triomf zijn, want ze zouden hun mond niet lang houden. Er zou niets veranderen in de bestendigde kunstmatige dreigingssituatie. Er zouden dan nieuwe verklaringen moeten worden gevonden voor het “voortwoekeren” van een pandemie zonder systemisch relevante ziektewaarde, en die liggen al paraat.

Verdeel, vaccina et impera

Dat is het essentiële punt: indien ALLE mensen zonder uitzondering dubbel en dus “volledig” gevaccineerd zouden zijn, zou binnen enkele weken het volgende front worden geopend: dan waarschijnlijk tussen degenen die alleen dubbel gevaccineerd zijn en degenen die al een booster hebben gekregen. Er blijft altijd een tekort aan laatkomers, waarmee de noodtoestand wordt gerechtvaardigd en de tweedeling in stand wordt gehouden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: