FBI-agent sterft binnen 24 uur na zijn COVID prik – Weduwe reageert op vaccinpushers

fbi-agent-sterft-binnen-24-uur-na-zijn-covid-prik-–-weduwe-reageert-op-vaccinpushers

09-11-21 01:17:00, Een pas weduwe geworden vrouw die iemand op een schoolbijeenkomst hoorde klagen dat ze maar niet begreep waarom mensen niet “hun arm geven en de prik nemen? Is het echt zo moeilijk?” heeft een video gemaakt waarin ze pleit voor het stoppen van de waanzin, bericht Mercola.com.

Toen ze de klagende vrouw hoorde, zei ze: “Onmiddellijk wilde ik overgeven, om een heleboel redenen.” Ik ben niet anti-vax. Ik ben nooit een anti-vax persoon geweest. Ik geloof in vrijheid. Ik geloof in ‘ons lichaam, onze keuze’. Ik denk dat wetenschap cool is.”

Maar vertrouwt ze alles van de wetenschap en, meer specifiek, vertrouwt ze alle wetenschappers? “Absoluut niet,” zegt ze. Dan, vechtend tegen de tranen, legt ze uit dat haar man, een FBI-agent, ook in vrijheid geloofde, zozeer zelfs dat hij de COVID-prik ging halen nog voordat het verplicht was. Hij plaagde haar zelfs omdat ze zich zorgen maakte over de veiligheid van de prik.

Na de prik, voelde hij zich onmiddellijk ziek. Hij ging naar bed met een zware hoofdpijn. Ze wreef zijn voeten en verzorgde hem tot hij sliep, maar vijf uur later was hij dood.

De lijkschouwer oordeelde dat het toeval was, “puur toeval,” zegt de rouwende weduwe. “Wetenschap. Ik ben hier om u te smeken, alstublieft, degenen die vechten en zich uitspreken tegen de mandaten, weet dat [degenen die vechten tegen de mandaten] het niet alleen doen omdat ze niet ‘hun arm willen geven voor een spuitje.’”

Ze eindigt de video met de opmerking dat mensen zich misschien tegen de mandaten verzetten omdat ze iemand kennen zoals haar man, iemand van wie ze hielden, die zo snel van de wereld werd weggenomen door dit vaccin. “En degenen die deze mandaten maken, ik bid en hoop dat niemand van wie je houdt te vroeg wordt weggenomen… door de wetenschap, door een injectie die zo snel is gemaakt, en ons wordt verteld om gewoon te vertrouwen.”

45 Yr Old FBI Special agent Dies 24 hours After Pfizer Shot, & Wife, Now Widow, Responds To The Vaccine Pushers
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: