Heroriëntatie op het gedrag van Iran

herorientatie-op-het-gedrag-van-iran

09-11-21 01: 32: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Opnieuw worden liters inkt verspild aan artikelen die pleiten voor en tegen de Amerikaanse inspanningen om een nieuw kernwapenpact met Iran te sluiten. Zal Iran terugkeren naar de besprekingen? Zullen de VS instemmen met de Iraanse voorwaarden (en vice versa)? En willen de Iraniërs op dit moment wel een overeenkomst?

Hoewel soms interessant, is de hele discussie gericht op een kwestie die naar mijn mening een gevaarlijke afleiding is. Vergelijkbaar met mijn gedachten tijdens de onderhandelingen die leidden tot de JCPOA,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: