Het is echt oorlog nu! En we worden zo ongelofelijk belazerd. – CommonSenseTV

het-is-echt-oorlog-nu!-en-we-worden-zo-ongelofelijk-belazerd.-–-commonsensetv

09-11-21 10:46:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 447

Dit bericht is even een bonte verzameling van de meest opmerkelijke dingen die ik de afgelopen dagen tegenkwam.

Allereerst las ik in een flutkrantje een jubelverhaal over Portugal. Portugal is na Gibraltar het meest bespoten land van Europa. En Portugal moet natuulijk in de schijnwerpers gezet worden wegens de behaalde successen.

Kijk zelf maar naar de spectaculaire daling van het aantal covid overlijdens sinds de toepassing van de gifspuit:

Goed he? Sinds de gifspuiten geen overlijdens meer.

Ik had in eerdere analyses van de beschikbare cijfers al eens de conclusie getrokken dat er eigenlijk geen peil op te trekken valt of de vaccins iets goeds doen of niet. In een latere analyse was ik wat meer somber. Slechts enkele landen toonden een uitzondering op de rest waar allemaal bleek dat de resultaten na de spuitcampagnes alleen maar verslechterden.

Maar goed, u ziet het: Portugal.

Alles onder controle daar!

Dus niet, ook daar is de firma list en bedrog aan het werk.

Kijk maar even naar deze chart:

De oversterfte is hoger dan ooit en Portugal spant de kroon. Alle overledenen in Portugal krijgen gewoon simpelweg een ander labeltje om de grote teen gehangen. Probleem opgelost. Lekker doorgaan met de gifspuiten.

De CEO van Pfizer is trouwens niet opgepakt. Die conclusie had ik al direct na het hoax bericht getrokken aan de hand van de beurskoers van Pfizer. Maar de CEO van Pfizer heeft zich vandaag wel echt uitgesproken over iedereen die de ‘vaccins’ in twijffel trekt. Dan zijn volgens hem geen ontkenners of anti-vaccers. Volgens deze volslagen idioot zijn mensen die de schadelijkheid van zijn gifspuiten aan de kaak stellen CRIMINELEN.

Deze gewetenloze massamoordenaar doet hetzelfde als zoveel dictatorial regimes inclusief hufter de jonge, de vlucht naar voren.

De vele vele doden en gewonden zijn niet de schuld van ons, maar de schuld van degenen die ons gif niet in hun lijf willen ingespoten krijgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: