“Ik ben een vrij mens”: vlammende toespraak van politica Christine Anderson (volledig vertaald uit het Duits)

09-11-21 08: 58: 00,

“Ik ben een vrij man”: vlammende toespraak van politica Christine Anderson

Gepubliceerd op 9 november 2021 door LK.

Christine Anderson buigt niet voor het algemene Corona-verhaal. In plaats van de door de EU gepredikte formules na te papagaaien, toont de politica moed in haar toespraak tot het EU-Parlement.

Het parlementslid heeft een duidelijke boodschap: zij roept op om de vrijheid niet van buitenaf te laten toe- of afnemen, maar om innerlijk vast te houden aan de eigen vrijheid als grondrecht.

Het onlineportaal Tagesereignis.de meldde dat de Limburgse politicus een vlammend betoog hield tegen de regeringen van de wereld “die nu de artsen vertellen wat ze wel en niet mogen voorschrijven”.

Volgens Tagesereignis.de, proberen politici ons lichaam te controleren door middel van angst en dwang. Volgens het online portaal dreigen degenen die zich verzetten van hun vrijheid te worden beroofd.

Eén blik op Australië volstaat om te zien waar de beroving van vrijheid toe kan leiden. In sommige gebieden mag binnenkort geen enkele Australiër meer werken die niet is ingeënt. (We reported).

“Het is niet het doelwit dat een systeem onderdrukkend maakt. Het gaat altijd om de methoden waarmee het doel wordt nagestreefd. Telkens wanneer een regering beweert de belangen van het volk ter harte te nemen, denk dan nog eens na. In de hele geschiedenis van de mensheid is er nooit een politieke elite geweest die zich serieus heeft bekommerd om het welzijn van het gewone volk. Waarom zouden we geloven dat dit nu anders is?”

Anderson zegt dat als het tijdperk van de Verlichting iets heeft opgeleverd, het zeker dit is:

“Neem nooit iets aan wat een regering je vertelt. Altijd alles in twijfel trekken wat een regering doet of niet doet. Zoek altijd naar bijbedoelingen en vraag altijd: Cui bono? Wie heeft er baat bij? Wanneer een politieke elite een agenda zo hard doordrijft en haar toevlucht neemt tot chantage en manipulatie om haar zin te krijgen, kun je er bijna altijd zeker van zijn dat jouw voordeel zeker niet is wat zij in gedachten hadden.”

De politica benadrukt dat zij zich niet zal laten inenten met een stof die niet naar behoren is onderzocht en getest en waarvoor geen wetenschappelijk bewijs bestaat dat de voordelen groter zijn dan de mogelijke bijwerkingen op lange termijn van een ziekte waarover wij nog niets weten.

“Ik zal mij niet tot proefkonijn laten reduceren door mij te laten inenten met een experimenteel geneesmiddel. En ik zal me zeker niet laten vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en me in ruil daarvoor vrijheid belooft. Laten we één ding duidelijk maken: NOBODY WILL GRANNING ME FREEDOM, because I am a free man.”

Anderson dringt er bij de Europese Commissie en de Duitse regering op aan haar in de gevangenis te gooien, haar op te sluiten en de sleutel van haar af te gooien. Maar ze zouden haar nooit kunnen dwingen zich te laten vaccineren als ze, als vrij burger, verkiest zich niet te laten vaccineren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: