Infosperber: Nationale inentingsweek: financiële stimulans voor artsen

09-11-21 08: 53: 00, “Ons land wordt aangevallen” – Robert F. Kennedy Jr. spreekt over de CIA en totalitarisme

Volgens Kennedy kwamen de technieken die bij de “pandemie” werden gebruikt rechtstreeks uit CIA-handboeken. De methoden werden vooraf getest op honderdduizenden mensen. Robert F. Kennedy Jr, voorzitter van Children’s Health Defense, hield in oktober een toespraak op de conferentie “Pandemic and the Road to Totalitarianism” van het Ron Paul Institute, waarin hij de Amerikanen opriep om “op te staan en de Amerikaanse grondwet te beschermen”. De mediaportal De (…)

” Lees verder

Italiaanse aartsbisschop Carlo Maria Viganò waarschuwt katholieken tegen Covid-vaccinaties

Geestelijke ziet korte testfase als “experiment op hele wereldbevolking”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: