Kim Iversen pakt Aaron Rodgers-controverse aan, klaagt NFL aan over natuurlijke immuniteit, ‘segregatie’ van vaccins

kim-iversen-pakt-aaron-rodgers-controverse-aan,-klaagt-nfl-aan-over-natuurlijke-immuniteit,-‘segregatie’-van-vaccins

09-11-21 08: 41: 00,

In de laatste aflevering van The Hill’s “Rising”, stelde journaliste en politiek commentator Kim Iversen de eerlijkheid van de COVID-regels van de professionele sport in vraag, die de natuurlijke immuniteit negeren en de gevaccineerden – die nog steeds COVID kunnen krijgen en verspreiden – scheiden van de niet-gevaccineerden.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van The Hill’s “Rising”, besprak journaliste en politiek commentator Kim Iversen de vaccinregels van de National Football League (NFL), de COVID-controverse rond Aaron Rodgers en de kwestie van natuurlijke immuniteit in de professionele sport.

“Vorige week is Aaron Rodgers, quarterback van de Green Bay Packers, positief getest op COVID wat een vuurstorm van commentaar heeft veroorzaakt bij degenen die hem steunen en velen die hem niet steunen,” meldde Iversen.

“Rodgers doet het goed en herstelt zo goed als iemand in zijn leeftijdsgroep kan verwachten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: