MIT wetenschapper en professor over over het ingaan tegen het “mainstream” COVID-19 vaccin verhaal: “Je moet voorzichtig zijn, want je zou kunnen worden geëlimineerd”

mit-wetenschapper-en-professor-over-over-het-ingaan-tegen-het-“mainstream”-covid-19-vaccin-verhaal:-“je-moet-voorzichtig-zijn,-want-je-zou-kunnen-worden-geelimineerd”

09-11-21 08:30:00, Vandaag breng ik u meer bewijs dat de leiders van de gezondheidsdiensten van de regeringen en de farmaceutische bedrijven die de COVID-19 “vaccins” produceren schuldig zijn aan misdaden tegen de mensheid, waaronder massamoord, schrijft Brian Shilhavy.

Ik ben bekritiseerd en gecensureerd door velen, zelfs in de alternatieve media, voor het gebruik van zulke krachtige taal, vaak beschuldigd van het gebruik van “sensatiezucht”.

Maar wanneer de waarheid en de feiten zo duidelijk zijn als vandaag, is sensatiezucht niet nodig. Alleen de moed om de waarheid te vertellen, en de misdadigers te ontmaskeren, is nodig om het publiek te waarschuwen.

En de waarheid is dat meer en meer artsen die werken met patiënten die verwond zijn door vaccins, evenals zeer prestigieuze medische wetenschappers en onderzoekers, geprobeerd hebben om de doden en gewonden door deze vaccins aan het licht te brengen door de leiders van de FDA, CDC, NIH, enz. te informeren, en niet alleen worden hun stemmen genegeerd, maar er is een gezamenlijke poging om hen het zwijgen op te leggen.

Deze professionals riskeren niet alleen hun carrière en levensonderhoud, maar mogelijk ook hun eigen leven door de waarheid te onthullen over hoeveel schade deze experimentele genveranderende injecties veroorzaken.

De farmaceutische bedrijven en de regelgevende instanties weten heel goed wat er aan de hand is, wat hen medeplichtig maakt aan deze misdaden tegen de mensheid en massamoord.

Dit is de waarheid, en voor mijn collega’s in de alternatieve media die niet de moed hebben om dit te zeggen omdat jullie bang zijn om bestempeld te worden met een pejoratieve term die jullie financiering of populariteit zou kunnen beïnvloeden, schaam jullie!

Ook u bent dan medeplichtig aan deze misdaden terwijl deze monsters zich zo snel als ze kunnen haasten om zoveel mogelijk kinderen en andere mensen in te spuiten voordat de waarheid hen eindelijk inhaalt.

Want dat zal op een gegeven moment gebeuren. Op een gegeven moment zal het publieke beeld veranderen, omdat er zoveel doden en kreupelen zullen zijn als gevolg van de injecties, dat het niet langer ontkend kan worden, zelfs niet door de meeste onwetenden en dwazen.

Vandaag publiceer ik het werk van advocaat Aaron Siri, die meer dan 12 artsen van ICU-afdelingen en andere eerstelijns ziekenhuisbanen vertegenwoordigt, die hebben geprobeerd om de CDC,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: