Moeten artsen zwichten voor de intimidatie van de inspectie? Sietske Bergsma & Frank Stadermann – Café Weltschmerz

moeten-artsen-zwichten-voor-de-intimidatie-van-de-inspectie?-sietske-bergsma-&-frank-stadermann-–-cafe-weltschmerz

09-11-21 01:38:00,

Steeds meer artsen spreken zich openlijk kritisch uit over het huidige Covid beleid en over de Covid-19 vaccinaties. Veel van die artsen krijgen problemen met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. De artsen mogen hun “complotdenker” opvattingen niet verkondigen van de Inspectie. De Inspectie dreigt dan ook altijd met maatregelen. Hoe kunnen artsen hier het beste mee omgaan? Moeten zij zwichten voor deze intimidatie ? In deze uitzending wordt uitgelegd hoe artsen het beste kunnen reageren.

Logo

Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!

Log in om een reactie te geven

Inline feedbacks

Bekijk alle reacties

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: