National Institutes of Health opnieuw aangeklaagd wegens overtreding van de wet op de vrijheid van informatie

national-institutes-of-health-opnieuw-aangeklaagd-wegens-overtreding-van-de-wet-op-de-vrijheid-van-informatie

09-11-21 07: 36: 00,

U.S. Right to Know heeft maandag een rechtszaak aangespannen tegen National Institutes of Health wegens overtreding van de Freedom of Information Act met betrekking tot negen verzoeken om informatie. U.S. Right to Know vraagt deze door de belastingbetaler gefinancierde overheidsinstelling om de organisatie – en het publiek – te voorzien van correspondentie, rapporten en andere informatie over de kennis van de instelling over, en de reactie op, de pandemie.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Een jaar geleden worstelde een angstige wereld om uit een verlammende pandemie te komen, een verwarrende crisis in de gezondheidszorg die snel opdook om miljoenen mensen ziek te maken en te doden.

Vandaag, bijna twee jaar na de COVID-19pandemie, worstelen we nog steeds om onze weg terug te vinden na de catastrofale wereldwijde gevolgen van het wrede coronavirus. En we hebben nog steeds geen antwoorden op de vraag hoe en waarom dit virus schijnbaar uit het niets is opgedoken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: