Portugal en Spanje sturen troepen om deel te nemen aan provocerende oefeningen in Litouwen

portugal-en-spanje-sturen-troepen-om-deel-te-nemen-aan-provocerende-oefeningen-in-litouwen

09-11-21 02: 30: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De spanningen in de Baltische staten nemen toe. Recente militaire oefeningen van de NAVO in Litouwen tonen aan dat de organisatie werkelijk van plan is een constante belegeringsstrategie te handhaven, zonder onderbrekingen. Troepen uit de VS, Canada, Portugal en Spanje namen in de laatste week van oktober deel aan uiterst complexe militaire operaties in die regio, waarbij luchtoorlogsoefeningen werden uitgevoerd om de westerse strijdkrachten te trainen voor een mogelijke oorlogssituatie. Interessant is dat de proeven discreet werden uitgevoerd en pas begin november werden bekendgemaakt. De intense deelname van Portugese en Spaanse militairen onthult een zorgwekkend proces van adhesie van Europese landen zonder groot defensiepotentieel aan NAVO’s anti-Russische redevoeringen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: