Raisa Blommestijn treedt in dienst bij Maes Law – Café Weltschmerz

raisa-blommestijn-treedt-in-dienst-bij-maes-law-–-cafe-weltschmerz

09-11-21 05:18:00,

Raisa Blommestijn treedt per 1 januari 2022 in dienst van Maes law. De filosoof en jurist spreekt zich op mainstream media en via alternatieve kanalen al geruime tijd zeer kritisch uit over de vrijheidsbeperkende maatregelen van het coronabeleid. Ze zal bij het advocatenkantoor onder andere samenwerken met Bart Maes en Elke Lenting die eerder een zaak aanspanden tegen de Staat vanwege de coronapas.

Op Twitter kondigt ze het nieuws aan: ‘Met trots kondig ik aan dat ik vanaf 1 januari 2022 in dienst treed bij Maes Law om de sectie “Fundamental Rights & Litigation” (voor de niet-juristen: grondrechten en procesvoering, red.) op te zetten. Ik kijk er erg naar uit. Bart Maes dank voor deze prachtige kans!’

Op het social media platform krijgt Blommestijn vele felicitaties, waaronder die van andere bekende publicisten en journalisten zoals Wierd Duk en Sietske Bergsma.

Voor haar optreden een maand geleden in het praatprogramma Jinek kreeg ze veel applaus. Onlangs gaf de juriste nog haar mening over Hugo de Jonge in gesprek met Peter Vlemmix van Ongehoord Nederland. “Ik denk dat Hugo de Jonge zo’n voorbeeld is van een gewone man die nu al die macht krijgt en daardoor dictatoriale trekken krijgt.”

Dat de juriste aanwezig is op Twitter en andere media, helpt volgens Max Staudt. Op Twitter zegt hij: ‘Een felicitatie voor jou en voor Maes Law. En blijf de publiciteit gebruiken. En alsjeblieft ook internationale contacten, want de aanval op de rechtstaat is wereldwijd.’

Raisa Blommestijn is meerdere malen te gast geweest bij Café Weltschmerz. Ze ging er tweemaal in gesprek met Leon Baten. De laatste keer sprak ze samen met hem over het Europees recht. Hieronder is de aflevering terug te zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: