Ramelow, Montgomery enz..: De tirannie van de alarmisten

ramelow,-montgomery-enz.:-de-tirannie-van-de-alarmisten

09-11-21 10: 16: 00,

Doktersvoorzitter Frank Ulrich Montgomery fantaseert over een “tirannie van de ongevaccineerden”, Minister-president Bodo Ramelow wil behandeling in Thüringse klinieken onder bepaalde omstandigheden afhankelijk maken van de vaccinatiestatus.De alarmisten komen weg met hun inhoudelijk onjuiste en politiek gevaarlijke aanvallen op de samenleving omdat er momenteel geen controlerende instanties meer zijn in de media en de politiek. Door Tobias Riegel.

Er zijn talloze actuele voorbeelden van de dramatische wijze waarop het Corona-debat de rationele inhoud heeft losgelaten. En van hoe deze irrationaliteit kan worden gebruikt om eenvoudigweg van alles te beweren en deze beweringen te gebruiken om mensen tegen elkaar op te zetten.

Hoge escalatie: “pandemie” wordt “tirannie”

Twee voorbeelden zullen hier worden besproken: de bewering van de voorzitter van de medische vereniging Montgomery dat er een “tirannie van de niet-gevaccineerden” is. En op de volgende bewering van Bodo Ramelow, minister-president van Thüringen, uit het ZDF-Morgenmagazin : (“We hebben een pandemie van de ongevaccineerden.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: