Sprinkhanen bijten zich een weg in de provincies

sprinkhanen-bijten-zich-een-weg-in-de-provincies

09-11-21 07: 28: 00,

Het woord onroerend goed is een bijzonder woord, het is het voedsel voor een soort (de mens) die zijn nek niet vol genoeg kan krijgen van het verwerven ervan, van het behalen van rendement, van het vermeerderen van dit anonieme bezit en van het kil en volmaakt snel en losjes spelen met deze huizen en hun bewoners omwille van maximalisatie. Zij, de nationale en internationale sprinkhanen, zijn voor ieders ogen op hol geslagen, bij voorkeur vrijwel ongehinderd door de heersende partijen en de besluitvormers in de metropolen. Nu bijten ze zich steeds dieper vast in de provincies en bestellen, bestellen, bestellen. Erger nog, zelfs hier kunnen zij rekenen op conservatieve, op eigendom gerichte medestanders, tot in de kleine gemeenten toe, die publiekelijk en appeasingly beweren het welzijn van hun burgers voor ogen te hebben. Maar deze politici hebben dat helemaal niet in gedachten. In plaats daarvan laten zij de sprinkhanen hun gang gaan, en koesteren zij hun kleine provinciale macht en hun contacten en hun posities aan de zijkant. Zeker nu na diverse verkiezingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: