Vaccinatiecoma 30 minuten na de injectie – verpleegster Megi (28) stierf in doodsstrijd

vaccinatiecoma-30-minuten-na-de-injectie-–-verpleegster-megi-(28)-stierf-in-doodsstrijd

09-11-21 07:17:00, Megi Bakradze (1992-2021): “De vrouw die voor anderen vocht, kon haar eigen leven niet redden.” Foto © Billy Six Manuchar Kobakhidze huilt. Bewegingloos staat hij nu met zijn twee kleine kinderen – Saba, de 10-jarige zoon, en Salome, de 7-jarige dochter – bij de grafsteen van zijn vrouw. Mist omhult Zemo Enteli, een klein dorpje in Zuid-Georgië, aan de rand van Europa. Gesprekken met de nabestaanden tonen aan: nog steeds kan niemand hier geloven waarom hun 28-jarige Megi Bakradze er niet meer is, schrijft Billy Six.

De verpleegster, die niet eerder ziek was geweest, medische ervaring had en regelmatig was ingeënt met conventionele vaccins, was op 18/19 maart 2021 binnen 24 uur overleden na “het prikje” dat haar slechts een half uur na de injectie in coma had gebracht. In het kleine Kaukasus-land, waar nog traditionele familiebanden bestaan, veroorzaakte dit menselijke drama grote opschudding – vooral omdat de televisie aanwezig was geweest. De gevolgen: oproer in het ziekenhuis. Het politiek bedoelde vaccinatieprogramma kreeg in het hele land een klap, vaccinatiecentra bleven lange tijd leeg, huisartsen prikken nog steeds niet. Slechts 25,7 procent is momenteel dubbel geïnjecteerd, ondanks massale, ook openlijke druk van de VS, het VK en de EU.

De media wilden het verzweigen

In Duitsland heeft de nationale pers lange tijd met succes het menselijke drama kunnen verzweigen. Alleen door een populaire video van de “Dwarsdenker”-beweging moest althans de vaccinatielobby van het SPD-eigendom “Redaktionsnetzwerk Deutschland” op 18 mei in een bijzin de feiten gedwee toegeven – “die Presse” en “der Freitag” volgden dit voorbeeld. De redactie noemt het lijden van de familie slechts gewoon “dit geval” en suggereert dat het “Astrazeneca-vaccin” mentaal gescheiden zou kunnen worden van de algemene Corona-vaccinatie. “Zeldzame complicaties met het vaccin zijn bekend,” zegt RND. Harteloos.

Het lokale tv-station “TV9” – rechtstreeks gefinancierd door de Soros Foundation, “Deutsche Welle” en onrechtstreeks via de NGO “IREX” door de Gates Foundation, Google en USAID – was die dag aanwezig om een promotiereportage te maken over de eerste vaccinatie in het “Imedi Hospital” van de districtsstad Achalziche. Collega’s geven vriendelijk en bereidwillig informatie: “Het tijdstip van de vaccinatie was om 12.10 tot 12.13 uur, zij viel na ongeveer 30 minuten in coma.” Tegen die tijd waren de verslaggevers al tien minuten weg.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: