Vaccineer kinderen niet: Dringende boodschap van Artsen Top

vaccineer-kinderen-niet:-dringende-boodschap-van-artsen-top

09-11-21 01: 27: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Vooraanstaande deskundigen op het gebied van het gebrekkige COVID-beleid van de VS hebben zaterdag tijdens een top een dringende waarschuwing afgegeven: Jonge kinderen zullen worden geschaad in een onverstandige haast om een bevolking te vaccineren met zeer weinig kans op ernstige infectie door het virus.

“Het echte risico voor gezonde kinderen is ongeveer nul – het lijkt lager te zijn dan de griep,” zei Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie waarop het vaccin is gebaseerd. Inenten van 28 miljoen kinderen van 5 tot 11 jaar oud,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: