Ziekenhuizen vol gevaccineerden. Geen bedden meer permanent vrij voor “covidpatiënten” – CommonSenseTV

ziekenhuizen-vol-gevaccineerden.-geen-bedden-meer-permanent-vrij-voor-“covidpatienten”-–-commonsensetv

09-11-21 07:32:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 991

Geen reserveringen meer voor “covidpatiënten”

Het UZ in Gent liet afgelopen week al weten dat ze géén bedden meer continu vrijlaten voor zogenaamde “covidpatiënten” ten koste van mensen die echt ziek zijn en wellicht in levensgevaar verkeren.

Nu heeft de ziekenhuisgroep GZA dit voorbeeld overgenomen.

Ziekenhuizen moeten nu van de overheid een kwart van hun bedden reserveren voor “covidpatiënten.

Een kwart van je ziekenhuis opgeven voor een verkoudheidsvirus met een sterftecijfer gelijk aan de griep. Het zou dus exact hetzelfde zijn wanneer de overheid van ziekenhuizen eist om een kwart continu te reserveren voor grieppatiënten.

Een belachelijk idee, en verhalen dat “covid” erger is gaan niet op al wordt je bestookt door het mediavirus met angstporno. Het sterftecijfer is gelijk, de symptomen ook. En de griep was zomaar “weg”. Nu komt de griep weer terug. Want ook daar zijn nog spuiten voor die in de verkoop liggen.

Het zogenaamde coronavirus. Niemand gaat er direct dood aan. Behalve ouderen met vrijwel altijd ernstige aandoeningen of mensen met luchtwegproblemen. In feite sterven de zogeheten “covidpatiënten” allemaal een natuurlijke dood. Ze sterven aan hartziektes, kanker, longaandoeningen, hartziektes en andere ernstige aandoeningen waar vooral oudere mensen tegenaan lopen.

Voor die betekent ieder virus vaak het einde. En ja, dat zijn er duizenden per jaar. Worden die geregistreerd als griepdode? Nee, natuurlijk niet! Dat zou van de zotte zijn! Maar dit is exact wat ze met het zogenaamde corona doen.

“Maar het zijn er duizenden die dood gaan!”. Ja klopt. Ieder jaar. Al eeuwenlang.

Willen we dan beweren dat er niemand dood gaat aan wat men covid noemt (voor mij een verzonnen naam die het coronaviorus wil aanduiden waar we al mee leven sinds 2002)? Nee, net zo goed als er ook sporadisch mensen aan de griep overlijden zonder achterliggende aandoeningen.

Wanneer mensen eens even hun emoties, ego en drang om te deugen opzij zetten dan zullen ze zien dat het absurd is wat hier allemaal gebeurt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: