52-jarige Canadese cardioloog zegt tegen de ongevaccineerden “Ik zal niet huilen op je begrafenis,” dood twee weken na derde (booster) mRNA-injectie

52-jarige-canadese-cardioloog-zegt-tegen-de-ongevaccineerden-“ik-zal-niet-huilen-op-je-begrafenis,”-dood-twee-weken-na-derde-(booster)-mrna-injectie

10-11-21 02:16:00,

Een 52-jarige cardioloog, ziekenhuisdirecteur en hockeycoach is dood nadat hij een groot deel van 2021 besteedde aan het kleineren van de ongevaccineerden, schrijft Thecovidblog.com.

Dr. Sohrab Lutchmedial kreeg op 16 januari zijn eerste mRNA-injectie, aldus zijn Facebookpagina. Het is onduidelijk of het Pfizer of Moderna was. Het maakt ook niet uit. Maar dat waren de enige twee injecties die op dat moment in Canada waren toegestaan voor gebruik. De AstraZeneca virale vector DNA-injecties kregen eind februari een vergunning. Canada gaf kort daarna toestemming aan Johnson & Johnson (Janssen).

Dr. Lutchmedial postte nergens op zijn drie sociale media platforms over zijn tweede injectie. Maar hij sprak wel over zijn minachting voor de ongevaccineerden, en verspreidde gevaarlijke desinformatie ter ondersteuning van de wereldwijde depopulatieagenda.

Hij zei op 10 juli dat de onvaccineerden egoïstisch zijn en dat hij “niet zal huilen op hun begrafenis.”

Dr. Lutchmedial tweette op 15 augustus dat meer Amerikanen de injecties zouden krijgen als ze “antilichaampistolen” werden genoemd.

Hij promootte mRNA-injecties voor 12-jarigen en maakte de valse, zeer gevaarlijke bewering dat de injecties “onbetwistbaar veilig” zijn.

Dr. Lutchmedial promootte vervolgens het nieuwe RTS,S (Mosquirix) malaria “vaccin” dat vorige maand stilletjes werd goedgekeurd door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Malaria treft vooral Afrikanen ten zuiden van de Sahara en Oost-Indiërs.

Indiërs en Afrikanen ten zuiden van de Sahara hebben de hele COVID-19-agenda grotendeels gemeden. Dat is een deel van de reden waarom zoveel Afrikaanse premiers de afgelopen 18 maanden “op mysterieuze wijze zijn overleden” en zijn vervangen door boegbeelden. Maar de machthebbers moesten Plan B lanceren om de “derde wereld” uit te roeien, aangezien het voornamelijk Westerse landen zijn die loyaal en gretig de COVID-19 injecties opeten.

Het COVID Blog zal te zijner tijd meer publiceren over deze “recombinante subunit, op eiwitten gebaseerde malaria vaccins”. Hier is alles wat je nu over ze moet weten.

  • Ontwikkeld door GlaxoSmithKline, een bedrijf dat eigendom is van Pfizer
  • Bijna volledig gefinancierd door Bill Gates
  • Baby’s krijgen VIER doses in de eerste 18 maanden van hun leven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: