7 Dagen en Tellen… Twee uittreksels die u vandaag wilt lezen

7-dagen-en-tellen…-twee-uittreksels-die-u-vandaag-wilt-lezen

10-11-21 05: 41: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Op Nov. 16, Robert F. Kennedy, Jr.’s boek – “The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” – zal uitkomen. Bestel uw boek vandaag nog.

Lees de twee uittreksels hieronder voor een glimp van hoe Dr. Anthony Fauci en Bill Gates een pandemische reactie orkestreerden die gegarandeerd Amerika’s middenklasse zou vernietigen en de grootste opwaartse verschuiving van rijkdom in de geschiedenis van de mens bewerkstelligde.

Economische vernietiging en opwaartse verschuiving van rijkdom

Tijdens de COVID pandemie fungeerde Dr. Fauci als spreekstalmeester in de geënsceneerde vernietiging van Amerika’s economie. Zijn lockdown verbrijzelde voorspelbaar de ooit bloeiende economische motor van het land, waardoor 58 miljoen Amerikanen zonder werk kwamen te zitten, en kleine bedrijven permanent failliet gingen, inclusief 41 procent van de bedrijven in zwart bezit,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: