ACTIE ALERT! Vertel uw volksvertegenwoordigers om onmiddellijk een onderzoek in te stellen naar de verwaarlozing door de FDA van de klokkenluidersclaims over het COVID-vaccin van Pfizer en de banden van het adviescomité voor vaccins met de farmaceutische industrie

actie-alert!-vertel-uw-volksvertegenwoordigers-om-onmiddellijk-een-onderzoek-in-te-stellen-naar-de-verwaarlozing-door-de-fda-van-de-klokkenluidersclaims-over-het-covid-vaccin-van-pfizer-en-de-banden-van-het-adviescomite-voor-vaccins-met-de-farmaceutische-industrie

10-11-21 04: 32: 00,

november 10, 2021

Op 2 november publiceerde het British Medical Journal (BMJ) een onderzoek waarin slechte onderzoekspraktijken werden vastgesteld bij Ventavia, een contractonderzoeksbedrijf dat COVID-19-vaccinproeven uitvoerde voor Pfizer.

Volgens het BMJ “kan snelheid ten koste zijn gegaan van de integriteit van de gegevens en de veiligheid van de patiënt.” Een voormalig werknemer van Ventavia vertelde aan BMJ dat het bedrijf “gegevens had vervalst, patiënten niet had geblinddoekt, onvoldoende opgeleide vaccinatoren in dienst had genomen, en traag was met het opvolgen van bijwerkingen die waren gemeld in Pfizer’s cruciale fase III-studie. Personeel dat kwaliteitscontroles uitvoerde, werd overweldigd door de hoeveelheid problemen die zij aantroffen.”

De werknemer, Brook Jackson, bracht Ventavia volgens het BMJ herhaaldelijk op de hoogte van haar bezorgdheid. Ze e-mailde vervolgens een klacht naar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en werd de volgende dag ontslagen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: