Activisten klagen COP26-deal aan als ‘beleefd verzoek’, geen echt plan

activisten-klagen-cop26-deal-aan-als-‘beleefd-verzoek’,-geen-echt-plan

10-11-21 09: 57: 00,

“Deze ontwerpovereenkomst is geen plan om de klimaatcrisis op te lossen, het is een overeenkomst waarbij we allemaal onze vingers kruisen en er het beste van hopen,” zei Jennifer Morgan, uitvoerend directeur van Greenpeace International.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Een nieuwe COP26-ontwerpbesluittekst die woensdag werd onthuld, werd door klimaatcampagnevoerders ronduit afgekeurd als zijnde volstrekt ontoereikend voor de taak om de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen te verminderen, die de planeet in de richting duwen van een catastrofale opwarming met 2,4°C tegen het einde van de eeuw.

“Deze ontwerp-overeenkomst is geen plan om de klimaatcrisis op te lossen, het is een overeenkomst dat we allemaal onze vingers kruisen en hopen op het beste,” Jennifer Morgan, uitvoerend directeur van Greenpeace International, zei in reactie op het nieuwe document,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: