Al onze problemen zijn gebaseerd op propaganda van “wij tegen zij”

al-onze-problemen-zijn-gebaseerd-op-propaganda-van-“wij-tegen-zij”

10-11-21 11: 01: 00,

Hoe komt het eigenlijk dat de mens als collectief op zoveel niveaus doelbewust op uitsterven afstevent? Dat wij als mensheid niet verenigd zijn in het nastreven van wat voor ons allen essentieel is: het behoud van onze leefomgeving en vrede? De Australische journaliste Caitlin Johnstone verkent deze vraag in haar artikel. Echo’s van haar antwoord zijn trouwens terug te vinden in het prachtige liedje van Pink Floyd – ‘Us and Them’ (1973): de verdeling in ‘wij’ en ‘zij’, die dan tegen elkaar opgezet kunnen worden. Vertaling: Susanne Hofmann.

Al onze problemen zijn gebaseerd op een propaganda van ‘wij tegen zij’

Link naar het originele artikel

Door Caitlin Johnstone

De liberale presentator Keith Olbermann deelde onlangs een video , waarin hij met zo’n venijnige verve tekeer ging tegen de mensen die tegen de Corona-vaccinatie waren.

“Lees verder

%d bloggers liken dit: