Argumenten alstubieft!!!!! – CommonSenseTV

argumenten-alstubieft!!!!!-–-commonsensetv

10-11-21 10:10:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 375

Zo heel af en toe verschijnt er in de staatspraatprogramma’s zoals jinek en op1 in nederland wel eens een corona-kritisch iemand.  In belgië komt dat überhaupt niet voor. Maar als het in een prietpraatjesprogramma eens voorkomt dan gaat dat als volgt:

De ‘corona-ontkenner’ zit dan aan tafel met strenge programmaleiders en 4 of 5 andere gasten die speciaal zijn ingehuurd om deze ‘wappie’ voor schut te zetten.

Vijf of zes tegen één, dan moet je goed beslagen ten ijs komen om daar tegenop te kunnen. Ik heb volkszanger Frans Bauer zichzelf een keer dapper stand zien houden tegenover een stel volkomen raaskallende nitwitten.

Over het algemeen houden kritische mensen geen stand tegen een overweldigende meerderheid van opgetrommelde meelopers. In de 2e slaapkamer spelen zich vergelijkbare taferelen af. Dat komt omdat de meelopers de kritische denker steeds aanvallen met valse beschuldigingen en niet met argumenten waarover gefilosofeerd kan worden. Laatst zag ik een stukje van een kamerdebat waarbij Thierry Baudet een aantal aantoonbare feiten te berde bracht en geïnterrumpeerd werd door een of ander wijf dat verklaarde: “Ik ben Turk en blablablabla (ook nog ‘gualaguala gugalabugala’ in het Turks),” en riep: “er komt alleen maar onzin uit uw mond”.

Ik was daar even stil van. Het enige feit dat dit wijf te melden had is dat ze Turks is. Daar heb ik niks op tegen maar ze had behalve dat helemaal niets te melden. En dat is geen incident, dat vindt tegenwoordig aan de lopende band plaats. Argumenten?, dan ben je een wappie! Meeheulen?, dan ben je een held!

Onlangs bevond ik mezelf in een dergelijke situatie. Of het vooropgezet was of niet dat weet in niet maar ik werd geïntroduceerd bij een paar mensen die al snel het ‘corona’ onderwerp aansneden en mij er in felle bewoordingen op aanspraken dat ik daar kritisch over was en ik werd scherp veroordeeld dat ik mij niet kon vinden in de overheidsmaatregelen.

Ik was niet voorbereid op een confrontatie maar ja,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: