CDC manipuleerde studies om het officiële COVID verhaal te ondersteunen

cdc-manipuleerde-studies-om-het-officiele-covid-verhaal-te-ondersteunen

10-11-21 07: 31: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Story at-a-glance:

  • Recente gegevens van het Britse Bureau voor de Statistiek onthullen dat mensen die dubbel zijn ingeënt tegen COVID-19 sterven aan alle oorzaken met een snelheid die zes keer hoger is dan de niet-gevaccineerden.
  • In de VS, ondertussen is de Centers for Disease Control and Prevention het officiële verhaal aan het ondersteunen met twee gemanipuleerde studies – een suggereert dat de prik het sterftecijfer vermindert, en een andere beweert dat de prik vijf keer meer bescherming biedt dan natuurlijke immuniteit .
  • Beide studies zijn van twijfelachtige kwaliteit en hebben verschillende problemen, waaronder de selectie van tijd- en datumbereiken die hen in staat stellen te doen alsof de COVID-prikken veiliger en effectiever zijn dan ze in werkelijkheid zijn.
  • Volgens de all-cause mortaliteitsstatistieken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: