CHD bestuursvoorzitter Robert F. Kennedy, Jr.’s nieuwste boek, “The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health,” verschijnt 16 november in de boekhandel

chd-bestuursvoorzitter-robert-f-kennedy,-jr.’s-nieuwste-boek,-“the-real-anthony-fauci:-bill-gates,-big-pharma,-and-the-global-war-on-democracy-and-public-health,”-verschijnt-16-november-in-de-boekhandel

10-11-21 10: 45: 00,

November 10, 2021

Persbericht

November 10, 2021

Voor onmiddellijke vrijlating

Washington, DC – Op dinsdag, november 16, heeft Children’s Health Defense’s bestuursvoorzitter en hoofdadvocaat Robert F. Kennedy, Jr.’s langverwachte boek, The Real Anthony Fauci, verkrijgbaar zijn in de boekwinkels in de VS en Canada. De New York Times bestseller auteur’s nieuwste werk belooft “iedere Amerikaan-Democraat of Republikein-die geeft om democratie, onze grondwet, en de toekomst van de gezondheid van onze kinderen, te alarmeren.”

In een tijd waarin mensen over de hele wereld proberen te begrijpen hoe de COVID pandemie eigenlijk tot stand is gekomen en zich afvragen of het misschien beter aangepakt had kunnen worden door de volksgezondheidsinstanties, zullen lezers bekend raken met een kant van Dr. Fauci die tot nu toe buiten de krantenkoppen is gehouden. Het boek behandelt niet alleen de huidige gezondheidscrisis, maar geeft ook details over Dr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: