Covid codrama: maatregelen en gevolgen voor Zwitserland

covid-codrama:-maatregelen-en-gevolgen-voor-zwitserland

10-11-21 03: 17: 00,

Gepubliceerd op 10. November 2021 door CS.

Voorwoord: ik ontken niet het bestaan of de “gevaarlijkheid” van het SARS-CoV-2-virus en zijn varianten. Ik wil niet naar beneden komen met covid-19! – Net zo weinig als ik doe met de jaarlijkse griep, of kanker, of een andere ziekte. Ik hou er ook niet van om mijn botten te breken of zelfs een hartaanval te krijgen. Maar, sommige dingen gebeuren wel. Het heeft te maken met toeval, geluk (pessimisten zeggen waarschijnlijk pech) en evolutie.

Eerlijk gezegd, ben ik doodsbang! Maar niet van Covid, maar van de gevolgen – respectievelijk van de beoogde doelen. Deze massa van tegenstrijdige informatie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: