Deze week met Mary + Polly: ‘Je moet de promo voor dit boek zien’ + meer

deze-week-met-mary-+-polly:-‘je-moet-de-promo-voor-dit-boek-zien’-+-meer

10-11-21 05: 56: 00,

In “This Week” met Mary Holland, voorzitter van Children’s Health Defense, en Polly Tommey, coproducent van “Vaxxed,” bespreken Mary en Polly het laatste nieuws over COVID-vaccins.

Een dag gemist, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Deze week, Mary Holland, Children’s Health Defense (CHD) president, en Polly Tommey, co-producer van “Vaxxed,” behandelen de laatste COVID krantenkoppen, inclusief het nieuws dat California Gov. Gavin Newsom naar verluidt een bijwerking heeft ondervonden van het Moderna COVID vaccin, en dat President Biden denkt dat de V.S. “VaxxedVaxxed

Het is gratis.S “ een keerpunt heeft bereikt in onze strijd tegen COVID-19,” na groen licht van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om het experimentele Pfizer-BioNTech COVID vaccin toe te dienen aan 5- tot11-jarigen.

Ook op de agenda deze week: Connecticut Gov.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: