Door Pfizer gesponsord NBC News betrapt op leugens over COVID en kinderen

door-pfizer-gesponsord-nbc-news-betrapt-op-leugens-over-covid-en-kinderen

10-11-21 05: 34: 00,

In een recente aflevering van “The Jimmy Dore Show,” noemde komiek en politiek commentator Jimmy Dore Dr. John Torres, medisch correspondent voor NBC News, voor het overdrijven van COVID’s risico voor kinderen.

Een dag missen, mist een hoop. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In een recente aflevering van “The Jimmy Dore Show,” beschuldigde komiek en politiek commentator Jimmy Dore Dr. John Torres, medisch correspondent voor NBC News, voor het overdrijven van COVID’s risico’s voor kinderen en het rapporteren van onjuiste statistieken.

“Dit is een verhaal over hoe geld het bedrijfsnieuws beïnvloedt,” zei Dore, voordat hij een compilatievideo afspeelde van Pfizer die nieuwsuitzendingen sponsort op CNN, NBC, CBS, Good Morning America, ABC News, MSNBC en 60 Minutes.

“Dus wat is het resultaat van al dat Pfizer-geld dat naar nieuwsredacties gaat?” Vroeg Dore.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: