Duitse kliniek stopt met prikken voor werknemers wegens te veel bijwerkingen

duitse-kliniek-stopt-met-prikken-voor-werknemers-wegens-te-veel-bijwerkingen

10-11-21 02: 25: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De zogenaamde “booster shots” voor medewerkers van de universiteitskliniek in Münster (UKM) zijn vrijdag stopgezet. De reden: er werd een ongewoon groot aantal bijwerkingen vastgesteld. Enkele uren eerder had het ziekenhuis nog aangekondigd alle 11 000 medewerkers de derde vaccinatie te geven.

Volgens een bericht in de media werd de stopzetting bevestigd door een woordvoerster van de UKM na een verzoek van het radiostation Münster. Slechts enkele uren eerder was aangekondigd dat alle 11 000 werknemers tegen het einde van het jaar een “aanbod” zouden krijgen voor de “herhalingsvaccinatie”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: