“Emotionele nabijheid opwekken in deze maatschappij die op afstand is gezet”

“emotionele-nabijheid-opwekken-in-deze-maatschappij-die-op-afstand-is-gezet”

10-11-21 09: 00: 00,

Gezien de moeilijke situatie waarin veel musici en aanverwante beroepen zich momenteel bevinden, heeft een groter aantal musici en aanverwante beroepen zich verenigd onder de naam “Netwerk Muziek in Vrijheid” en een manifest gepubliceerd. De groep bestaat uit beroepsmusici van alle muziekgenres, leden van gerenommeerde orkesten, bands en ensembles, solisten, muziekmakers en docenten. Het manifest is ook gepubliceerd op de NachDenkSeiten . Als u ook wilt tekenen, vindt u alles wat u nodig hebt op de website musik-in-freiheit.de. Frank Blenz heeft voor de NachDenkSeiten een interview gehouden met Roger Hanschel en Attila Benkö, twee van de activisten van “Netzwerk Musik in Freiheit”.

Gezien de bijna verlammende machteloosheid van veel burgers van het land, waaronder de musici, tegenover de voortdurende maatregelen van de machthebbers en hun instellingen, wordt in hun manifest duidelijk aangegeven hoe erg de situatie is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: