Geselecteerde artikelen: Myocarditis en Pericarditis na mRNA COVID-19 Vaccinatie. CDC-rapport

geselecteerde-artikelen:-myocarditis-en-pericarditis-na-mrna-covid-19-vaccinatie.-cdc-rapport

10-11-21 07: 28: 00,

A New Memoir Reveals How Brzezinski’s Chessboard Led to U.S. Checkmate in Afghanistan

By Max Parry, November 09, 2021

Hoewel Moskou en Peking mogelijk baat hebben bij de vernederende terugtrekking van de V.S.Hoewel Moskou en Peking mogelijk voordeel kunnen halen uit de vernederende terugtrekking van de VS door aan te dringen op een inclusieve regering in Kaboel, moet de opnieuw gemerkte, op Pashtun gebaseerde groepering eerst worden verwijderd als een aangewezen terroristische organisatie.

Video: Grafeen, aluminium, Lipide Nanoparticle (LNP) Capsids, Parasiet in Vier Vaccins: Dr. Robert Young

Door Dr. Robert O. Young, November 09, 2021

Absolute bombshell en grote onthullingen over wat er in de vaccins zit, met gebruik van elektronen en andere soorten microscopie van origineel onderzoek door Dr. Robert Young en zijn team, die bevestigen wat de La Quinta Columna onderzoekers vonden – giftige nanometaal inhoud met cytotoxische en genotoxische effecten, alsmede een geïdentificeerde parasiet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: