Het Vaccin doodt meer mensen dan Covid, door Paul Craig Roberts

het-vaccin-doodt-meer-mensen-dan-covid,-door-paul-craig-roberts

10-11-21 05: 00: 00,

We weten dat NIH “gain-of-function” onderzoek heeft gefinancierd aan de Universiteit van North Carolina en vervolgens in het Wuhan China lab. We weten dat het vaccin geen bescherming biedt. We weten dat het een ziekteverwekker in het lichaam injecteert. We weten dat het vaccin sterfgevallen en ziektes veroorzaakt. Dat zijn bekende feiten. Toch gaat de campagne om universele âvaccinatieâ af te dwingen met een âvaccinâ dat veel gevaarlijker is dan Covid door. Dit impliceert de totale oneerlijkheid of domheid van het medisch establishment en de politieke leiders, of het wijst op de uitvoering van een campagne tientallen jaren in de maak om de menselijke bevolking te verminderen en te beperken.

Zuid-Afrikaanse dokter legt uit hoe een gemanipuleerde vector (een virus genaamd) en een gemanipuleerde substantie (een vaccin genaamd) werden gecreà “erd om de wereldbevolking te verminderen.

Luister goed. De dokter zegt dat als je je eenmaal realiseert wat het plan is, het contraproductieve vanuit het oogpunt van de menselijke gezondheid Covid protocol logisch is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: