Immunologische stuwkracht omkering

immunologische-stuwkracht-omkering

10-11-21 12: 00: 00,

Grote delen van Europa bevinden zich in een nieuwe golf van krokodillen. De inentingscampagnes brachten nauwelijks verbetering ten opzichte van het voorgaande jaar. Voor de regering en de media zijn de schuldigen al lang duidelijk: de ongevaccineerden en de herstelden, van wie de positieve PCR-test ouder is dan zes maanden. Zij worden nu vaak uitgesloten van het openbare leven. Vanuit wetenschappelijk oogpunt is dit onbegrijpelijk; de tweedeling van de maatschappij lijkt absurd. De gegevens tonen aan: Degenen die hersteld zijn, zijn duidelijk beter beschermd dan degenen die gevaccineerd zijn. Ondertussen wordt het nut van vaccinatie steeds twijfelachtiger – in het VK hebben gevaccineerden soms meer dan twee keer zoveel kans op infectie als niet-gevaccineerden.

BERT EHGARTNER, 10. November 2021, 0 reacties, PDF

Eind maart 2020 werd mijn vrouw Elisabeth – midden in de eerste lockdown – ziek. Ze had pijnlijke ledematen, een lichte koorts en was dienovereenkomstig moe. Een hardnekkige hoest was een last, die pas na twee weken verbeterde. In pre-Corona tijden zouden we gedacht hebben dat dit gewoon een normale infectie was.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: