Israël heeft zich overgegeven aan de vaccinmafia – en waarvoor?

israel-heeft-zich-overgegeven-aan-de-vaccinmafia-–-en-waarvoor?

10-11-21 06:00:00,

Een vriendin is onlangs teruggekeerd uit Israël. Ze vertelde me over een volgzame bevolking die nog steeds bang is om Covid-19 op te lopen. Overal worden maskers gedragen en de ongevaccineerden worden gedwongen een PCR-test af te leggen telkens als zij een winkel willen bezoeken, schrijft Karen Harradine.

Israël is nu een lakmoesproef voor regeringen die autoritaire lockdowns en gedwongen vaccinaties willen opleggen, hoewel geen van beide effectief is in de bestrijding van een virus.

Israël heeft een bevolking van iets meer dan 9,3 miljoen mensen. Slechts één miljoen Israëli’s, die in aanmerking komen voor de dubbele dosis van het Pfizer-vaccin, hebben die nog niet gekregen, waardoor het een van de meest gevaccineerde landen ter wereld is. Het is interessant dit te vergelijken met Wit-Rusland, dat een vergelijkbare bevolking heeft. In Wit-Rusland is 25% van de 9,5 miljoen inwoners gevaccineerd; 4.679 zijn aan Covid-19 overleden. In Israël is 90% van de bevolking gevaccineerd, maar toch zijn daar 8.109 mensen aan het virus overleden, bijna tweemaal zoveel als in Wit-Rusland.

Tot dusver zijn Israëlische kinderen jonger dan 12 jaar niet gevaccineerd, maar dit kan binnenkort veranderen. De Israëlische regering heeft onlangs een debat met haar Coronavirus Pandemic Response Team live gestreamd over het vaccineren van kinderen tussen vijf en elf jaar oud.

Even verontrustend is dat de Israëlische regering vorige maand een derde vaccinatie verplicht heeft gesteld voor Israëliërs die hun beruchte groene paspoort willen behouden. Tot dusver heeft een derde van de Israëlische bevolking de herhalingsvaccinatie gekregen.

Hoewel de Israëlische vaccinatiecampagne door de media, Pfizer en verschillende regeringen wordt aangeprezen als een succesverhaal, is het dat allesbehalve. Uit gegevens uit het VK blijkt dat het Covid-19-vaccin de overdracht niet heeft verminderd. Israël heeft nu meer gevallen van Covid-19 per miljoen inwoners dan enig ander land, ondanks het feit dat het grootste deel van het land twee keer is ingeënt.

Toch doet de Israëlische regering er alles aan om herhalingsvaccinaties verplicht te stellen. De reden voor deze nieuwe vaccinatiecampagne is gebaseerd op de resultaten van een recente studie van Israëlische onderzoekers over herhalingsvaccinaties, die in september is gepubliceerd in het New England Journal of Medicine (NEJM). De onderzoekers beweren dat het aantal nieuwe infecties bij ouderen is gedaald sinds het begin van de derde vaccinatiecampagne.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: