Laat Syrië verhongeren! En andere redenen voor de toename van het aantal vluchtelingen

laat-syrie-verhongeren!-en-andere-redenen-voor-de-toename-van-het-aantal-vluchtelingen

10-11-21 01: 26: 00,

De meeste mensen beseffen waarschijnlijk niet eens hoe cynisch ze gemanipuleerd worden met de berichten over vluchtelingen en “heerser” Loekasjenko. Gisteren stonden de TV-programma’s weer bol van de berichten over de benarde toestand van de vluchtelingen aan de grens tussen Wit-Rusland en Polen, en vandaag staan de kranten er vol van. Zoals de afgelopen dagen al vaker is gebeurd. Er worden tranen gelaten zonder dat ook maar de geringste inspanning wordt gedaan om te melden waar de ellende van de vluchtelingen in de eerste plaats vandaan komt. Het komt niet van de president van Wit-Rusland, Loekasjenko, die overigens niets anders wordt genoemd dan “heerser” of “dictator”. Dat kun je doen, maar je zou op zijn minst voor een keer de feiten moeten presenteren. De vluchtelingen komen niet vanwege Loekasjenko, maar vanwege de grote nood in hun thuislanden. Albrecht Müller.

Dit artikel is ook beschikbaar als audio-podcast.

Podcast: Speel in nieuw venster | Download

Voor we beginnen: Wat gebeurt hier,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: