‘Massavaccinatie verhoogt virusniveau’

‘massavaccinatie-verhoogt-virusniveau’

10-11-21 04:00:00,

Twee van de beste experts waarschuwen: het massaal vaccineren zal het virus stimuleren tot varianten die krachtiger zijn dan het oorspronkelijke virus en het immuunsysteem zal nog selectief werkzaam zijn. We citeren hier de uitvinder van de mRNA-techniek Robert Malone en decennialange vaccinmaker Geert Vanden Bosche. Beide worden geweerd van de grote media, maar hun voorspellingen lijken nu al uit te komen.

In dit gesprek met Philip McMillan van het Amerikaanse online netwerk The Highwire zijn waarschijnlijk de grootste kopstukken aan het woord die maar te vinden zijn als het gaat om de huidige vaccinatiecampagne.

Robert Wallace Malone is een Amerikaans viroloog, immunoloog en moleculair bioloog. Hij was eind jaren ’80 en begin jaren ’90 medeauteur van baanbrekende studies voor de ontwikkeling van lipofectie met mRNA, een essentiële techniek voor de latere RNA-vaccins. Tijdens de Covid 19-pandemie werd hij bekritiseerd wegens het verspreiden van onjuiste informatie over de veiligheid en doeltreffendheid van de COVID 19-vaccins. (Bron)

Geert Vanden Bossche werkte voor vaccinmakers GSK, Novartis, UNIVAC, werkte voor de Bill & Melinda Gates Foundation en de hieraan verbonden GAVI, was adviseur voor het Duitse centrum voor infectieziektes.

Met beide van deze namen kun je geen grotere verdediger van vaccinaties vinden. Ze hebben er hun leven lang hun brood mee verdiend. En toch waarschuwen beiden voor deze Covid-19 vaccins. In bovenstaand interview leggen ze uit waarom.

Vanden Bosche schreef zelfs een brandbrief naar de WHO.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: