Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’

officials-belgische-ziekenhuizen:-‘bijna-alle-opgenomen-covid-patienten-dubbel-gevaccineerd’

10-11-21 12:59:22,

—————————————————————————————————————————————–

CEO: ‘Of de vaccins werken niet, of erger, de vaccins zelf veroorzaken Covid‘

—————————————————————————————————————————————–

Kristiaan Deckers, medisch directeur van de Antwerpse ziekenhuisgroep GZA, heeft de noodklok geluid omdat de volledige capaciteit voor Covid patiënten op de IC (25% van het totaal) nu vol zit. ‘Het profiel van onze patiënten? Ze zijn nu allemaal gevaccineerd en hebben doorbraak infecties. Het zijn relatief jongen mensen tussen de 55 en 60, waarvan er behoorlijk wat immuunproblemen hebben. Maar ze zien ook ernstig zieke jongere mensen tussen de 30 en 55. De vraag is dus of de vaccins nog wel werken.’

‘Ik weet dat men soms andere geruchten hoort,’ reageerde dr. Jo Leysen, bestuurder van het AZ in Turnhout. ‘Maar de grote meerderheid van de patiënten die wij nu opnemen zijn gevaccineerde mensen.’ De commentator van ATV Antwerpen: ‘Voor wie trouwens zou denken dat de ziekenhuizen vol liggen met niet-gevaccineerden: dat klopt niet langer.’ (1)

‘Of de vaccins werken niet, of ze veroorzaken zelf Covid’

Andere Belgische ziekenhuisofficials wilden anoniem blijven omdat het openlijk melden van de echte feiten en cijfers hen net als in Nederland op zware represailles komt te staan. Een CEO verklaarde exact wat wij vorig jaar al suggereerden dat er zou kunnen gaan gebeuren: ‘Of de vaccins werken niet, of erger, de vaccins zelf veroorzaken Covid.

‘Maar als we publiekelijk worden geciteerd, verliezen we onze baan en professie. Er is bijna een sekte-achtige zeitgeist waarin het niemand is toegestaan om iets over de vaccins te zeggen, zelfs als ze niet werken of mensen beschadigen.‘

Nederlandse politiek en media houden leugen vol

In Nederland wordt door politiek en media nog steeds dagelijks de ‘pandemie van ongevaccineerden’ leugen verkondigd om steeds strengere QR-Apartheid maatregelen te rechtvaardigen, die bedoeld zijn om iedereen aan deze levensgevaarlijk gebleken gentherapie injecties te dwingen.

De harde realiteit is echter niet meer te ontkennen: de ‘vaccins’ blijken het immuunsysteem juist ernstig te beschadigen en te verzwakken, iets waar kritische wetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel al sinds vorig jaar vergeefs voor waarschuwen. Als die beschadigingen zich niet spontaan herstellen, dreigt volgend jaar een gezondheidsramp van ongekende omvang, zeker als de injecties worden voortgezet en daar ook nog eens boostershots bijkomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: