Officiële data: 35.924 Britten overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste 8 maanden van 2021

officiele-data:-35.924-britten-overleden-binnen-21-dagen-na-het-krijgen-van-een-covid-19-vaccin-tijdens-de-eerste-8-maanden-van-2021

10-11-21 12:50:00,

Officiële gegevens van het Office for National Statistics hebben onbedoeld onthuld dat 35.924 mensen zijn overleden binnen eenentwintig dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin in Engeland tijdens de eerste 8 maanden van 2021, schrijft Theexpose.uk.

De afgelopen maanden zijn tientallen freedom of information verzoeken om informatie ingediend bij Public Health England (PHE) om te weten te komen hoeveel mensen zijn overleden binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin, maar elke keer heeft PHE beweerd dat zij “niet over de gevraagde informatie beschikken”.

Bron

Het is uiterst vreemd om te moeten vaststellen dat PHE niet over deze informatie beschikt, aangezien hun tegenhanger in Schotland wel in staat is geweest om de gegevens over sterfgevallen binnen 28 dagen na een vaccinatie met Covid-19 te publiceren.

Public Health Scotland (PHS) publiceerde de cijfers voor het laatst op 23 juni 2021 in hun “Covid-19 Statistical Report” waarin ze onthulden dat 5.522 mensen binnen 28 dagen waren overleden na het krijgen van een Covid-19 vaccin tussen 8 december 2020 en 11 juni 2021 in Schotland.

Bron

PHS was ook in staat om de aantallen per merk vaccin en datum van optreden te onthullen in een gepubliceerde spreadsheet die hier te vinden is. De spreadsheet laat zien dat 1.877 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de Pfizer mRNA prik, 3.643 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de AstraZeneca virale vector prik, en 2 mensen stierven binnen 28 dagen na het krijgen van de Moderna mRNA prik.

De reden waarom mensen hebben gevraagd hoeveel mensen binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19-vaccin zijn overleden, is omdat dit precies dezelfde parameters zijn die zijn gebruikt om de vermeende Covid-19 doden te tellen voor het grootste deel van de vermeende pandemie.

Sterfgevallen worden als Covid-19 geteld als zij zich binnen 28 dagen na een positieve test voordoen, maar in het begin telden zij sterfgevallen als Covid-19 als zij zich binnen 60 dagen na een positieve test voordeden.

Maar het lijkt erop dat PHE dankzij een technisch aspect de verzoeken om het aantal mensen dat is overleden na de Covid-19-prik te hebben kunnen ontwijken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: